<<< Tornar enrere                                                                                                          >>> Anar al bloc 2

Us demanem que us posicioneu respecte les propostes que us proposem tot seguit, segons el vostre grau de prioritat.

EL PLA PROPOSA...

Donar més protagonisme al vianant, aprofitant al màxim la seva potencialitat. En aquest sentit el Pla proposa crear una xarxa d’itineraris principals de més de 20km que disposi de condicions òptimes de seguretat, accessibilitat i lliure de barreres arquitectòniques.

 

1.1 Crear una xarxa d’itineraris principals per a vianants en la qual cal ampliar les voreres (més de 3 km), garantir-ne l’accessibilitat (adequació de gairebé 500 guals) i millorar-ne la qualitat (mobiliari urbà, enllumenat, etc.).
Comments (0)
1.2 Suprimir les barreres arquitectòniques en l’accés als equipaments públics (ajuntament, serveis socials, centre cultural, centre Innova, CEIP Mediterrània, Escola Roser i CEIP Jaume I).
Comments (0)
1.3 Crear un itinerari per a vianants que connecti el nucli amb el CEIP Mediterrània.
Comments (0)
1.4 Ampliar la zona de prioritat per a vianants del centre històric (carrers Roig i Jalpí, ptge. Pare Coll, pl. Mèlies, pl. Espanya, etc.) i al primer tram de l’avinguda Montserrat (entre pl. Palmeres i pl. Sant Pere Pescador).
Comments (0)
1.5 Ampliar i millorar l’espai per a vianants a Poblenou (Pg. de la Marina, av. Puerto Rico, c. Andorra, pg. Marítim, av. Hispanitat).
Comments (0)
1.7 Millorar l’accessibilitat en 8 dels passos soterrats que creuen la línia de ferrocarril.
Comments (0)
1.6 Adequar un itinerari per a vianants entre Poblenou i Pineda Centre (pel carrer Narcís Monturiol).
Comments (0)
1.8 Millorar l’accessibilitat en 2 dels passos soterrats que creuen la N-II i crear-ne un de nou (entre el carrer Mn. Antoni Doltra i pg. Hortsavinyà).
Comments (0)
1.9 Impulsar el projecte de camins o rutes escolars de Pineda de Mar, amb l’objectiu d’afavorir l’accés a peu als centres escolars.
Comments (0)


General comments
There are no comments.


This forum has been assessed 1530 times [Participate] [View the results for this forum]