INTRODUCCIÓ

El programa de NoViolència Activa de NOVA està en procés de convertir-se en un centre amb una imatge propia. L'institut preten ser un centre d'investigació amb quatre eixos principals: Investigació, formació, suport a activistes en paisos en conflicte i incidència politica nacional i internacional. El que volem aconseguir és una transformació social i una pau sostenible a partir de mecanismes Noviolents per tal d'aconseguir una societat civil forta, participativa on es respectin els Drets Humans i Llibertats Fonamentals. 

 

OBJECTIU

Escollir un nom que representi els valors principals de l'Institut. 

Tots els noms aniràn acompanyats per un nom descriptiu de l'estil "Institute for NonViolent Social Transformation" que apareixerà en una segona posició (sota del nom i és petit). L'idioma tant serà català, castellà o anglès segons objectiu i destinatari. 

 

INSTRUCCIONS:

1) Donar-se d'alta aquí: Nou usuari

2) Valora - Mostra el teu grau d'acord de les propostes descrites en relació a l'escala de colors:

Tinguès en compte que només podràs mostrar el teu màxim grau d'acord en 3 propostes: Color Verd.També podeu fer comentaris per cada proposta, variacions de la proposta, etc.

 

verdM'agrada molt        verdNo em desagrada     verdNo m'agrada gens    verdNs/Nc

3) També podeu aportar 1-2 propostes noves a l'apartat de comentaris general

 

DATA LÍMIT- Dijous 3 de maig.

 

GRÀCIES

INA – Institute for Active Nonviolence

 

Institut per la NoViolencia Activa

Comments (2)

RIZOMA – Institute for Nonviolent Social Transformation

 

Rizoma es una planta que creix continuament i en qualsevol condició. I si s'en fa un tall, no mor, sinó que del mateix tall en surten moltes arrels. En l'àmbit de l'acció social, rizoma fa referència a un model de coneixement compartit i acumulatiu. 

Comments (2)

 INNAT – Institute for Nonviolent Active Transformation

 

Institut per a la transformació NoViolenta. A la vegada, innat fa referència a la “naturalesa” i a “l’origen espontani” dels moviments socials.La noviolència és innata.

Comments (1)

VIVAVOCE - Institute for Nonviolent Social Transformation

En anglès es tradueix per Word of mouth, tot i que en l’àmbit polític/social també es tradueix per Voz de voto. Així fa referència a algo que s’encomana i aglutina “word of mouth”, i a la vegada, a algo democràtic i participatiu del poble

Comments (1)

REBOMBORI CIVIL – Institute for Nonviolent Social Transformation

Soroll, moviment, agitació civil. El rebombori del pa va ser una revolta popular que simbolitza una victòria de la societat civil en front de la força major (injusta).

Comments (1)

REDLINES - Institute for Nonviolent Social Transformation

 

Fa referència als limits que no es poden sobrepassar, als Drets Humans i Llibertats Fonamentals que no es poden vulnerar. 

Comments (2)

NONVIOLENCE DEFENDERS - Institute for Nonviolent Social Transformation

Defensors de la NoViolencia.

Comments (1)


General comments
Y INSTANT (Inst.NV.Social Transf con A per active, añadido y NT final) indica la idea de estar allí donde haga falta, inmediato: tanto en acción como en monitoraje/denuncia, etc...
Written by Simonetta at 02 / 05 / 2012


This forum has been assessed 35 times [Participate] [View the results for this forum]