Bon dia, Companys i Companyes.

     Avui iniciem aquest espai virtual de reflexions. Es tracta de poder expressar les pròpies valoracions envers la trobada. Alhora, us proposem algunes primeres preguntes entorn a les conclusions del Procés Consultiu per a obrir el debat i les reflexions compartides.

     A més a més, aprofitarem per a valorar si aquesta eina que estem fent servir ara ens resulta profitosa.

      Si us plau, animeu-vos a participar!!!

Logo Trobada Assocacions 

Valoració de l'organització de la 1ª Trobada d'Associacions de Salut Mental en 1ª Persona de Catalunya

     Com valores la Trobada d'Associacions? (Veure les cares... Com més somrients, millor és la valoració)

     Tingues en compta a l'hora de valorar: l'organització, el material previ que vas rebre per a la consulta, l'espai de la trobada, el temps disponible, les preguntes del Procés Consultiu, la funció de les persones moderadores, les reflexions col·lectives, les conclusions a les que es va arribar, el material posterior que has rebut amb les Idees i Propostes, etc.

Comments (8)

     Si haguessis de millorar quelcom per a la propera Trobada d’Associacions, què canviaries?

     Què creus que es pot fer millor per a futures trobades? Com ho faries?

Comments (4)
Valoració de la Xarxa de Contactes de la Trobada d'Associacions
 
     Estàs d'acord amb la base de dades que s'ha creat amb totes les persones que vam assistir a la trobada? (Veure les cares... Com més somrients, millor és la valoració)
 
     Tingues en compte a l'hora de valorar: el tipus de dades sol·licitades el dia de la trobada, la correcció de les dades apuntades i el document final amb la base de dades que has rebut.
Comments (3)

     De la teva entitat i persones que vau assitir a la trobada, són correctes les dades que hi ha a la Base de Dades? S'ha de corregir quelcom?

     Igualment, creus convenient afegir noves dades a aquesta base de dades? Et ve de gust afegir ara, per exemple, el teu telèfon personal i/o la teva pròpia adreça de correu electrònic?
Comments (3)
     Tenint en comta que moltes persones i entitats que haguessin volgut assistir a la trobada no ho van poder fer per diversos motius, creus convenient que puguin afegir-se ara a la base de dades compartides i a la llista de distribució de correus?
Comments (3)

Valoració del Procés Consultiu

     Com valores el Procés Consultiu que es va realitzar envers la possibilitat i interés per a constituir una Entitat de 2n Nivell? (Veure les cares... Com més somrients, millor és la valoració)

     Tingues en compta a l'hora de valorar: el material previ que vas rebre explicant què era i per a què es feia el Procés Consultiu, les àrees temàtiques i les preguntes que es van realitzar, la dinàmica dins del teu grup i el document final amb les Idees i Propostes que s'ha elaborat.

Comments (2)

     Estàs conforme amb el Document d'Idees i Propostes del Procés Consultiu?

     Creus que és prou correcte, exhaustiu i representatiu de les propostes que es van fer el dia de la trobada?

     Si creus que s'ha de corregir i/o afegir quelcom, què afegiries/corregiries? 

Comments (3)

     Creus que hi ha altres àrees temàtiques i/o preguntes que no es van fer el dia del Procés Consultiu i que s'haurien d'haver fet? Quines?

 

Comments (2)

     Atorgues el teu permís per a fer difusió del Document d'Idees i Propostes del Procés Consultiu?

     Si apareixes a la fotografia final del Document d'Idees i Propostes del Procés Consultiu, atorgues el teu vistiplau a la seva inclusió al document?

Comments (5)

Valoració del Manifest del Col·lectiu de Salut Mental contra l'Avantprojecte de Reforma del Codi Penal

     Com valores el document final que s'ha elaborat com a Manifest del Col·lectiu de Salut Mental contra l'Avantprojecte de Reforma del Codi Penal? (Veure les cares... Com més somrients, millor és la valoració)

     Tingues en compta a l'hora de valorar: l'esperit del text i la seva intel·ligibilitat (que sigui fàcil d'entendre). 

Comments (2)

     Si haguessis de modificar i/o corregir quelcom del Manifest o de la seva difusió, què seria?

     Consideres adient invitar a altres entitats que no hagin signat el manifest a adherir-se a les demandes d'aquest? 

Comments (3)

Valoració de Delibera com a eina virtual de reflexió col·lectiva

     Com valores aquesta eina que estàs fent servir ara per a futures reflexions i debats? (Veure les cares... Com més somrients, millor és la valoració)

     Tingues en compta a l'hora de valorar: la seva funcionalitat, la senzillesa (fàcil d'utilitzar), l'amplitud de possibilitats, etc.

Comments (3)

     Si no féssim servir el Delibera (aquesta eina actual) per a les nostres reflexions i valoracions virtuals, quina altra eina podríem utilitzar?

     Creus que, tot i utilitzar el Delibera hi ha alguna altra eina que hauríem de provar i/o implementar? Quina? 

Comments (3)


General comments
Trobo interessant l'eina delibera però encara no conec prou el seu funcionament i les funcions que es poden dur a terme.
Written by convidat_8793 at 16 / 07 / 2013
Companys i companyes, el Convidat 8793 som dues persones: la Mònica i Jo, atès que escribim des de la mateixa adreça IP... Poseu el vostre nom, si no participeu enregistrats, sino convidats.
Written by convidat_8793 at 16 / 07 / 2013
Laia. Crec que l'Avaluació no hagués hagut de tardar tant en fer-se, per a tenir les idees més fresques. A millorar en properes edicions.
Written by convidat_8793 at 16 / 07 / 2013


This forum has been assessed 11 times [Participate] [View the results for this forum]