UAB
PLA DE LLENGÜES
En castellano / In English / En français

Aquest fòrum és obert a tothom que vulgui participar en l'elaboració del Pla de Llengües de la UAB. Necessitem l’opinió de la comunitat universitària en relació amb els àmbits d’aplicació del Pla i també les noves propostes i aportacions que vulguis fer.

Entre tots els participants sortejarem 3 vals que podran ser bescanviats per:
* un curs de fins a 45 hores (total hores lectives i/o de dedicació) a escollir entre les accions formatives del Servei de Llengües el curs 2007-2008 (per exemple, curs Scientific Writing, autoaprenentatge bimodal...)
* la traducció d’un text al català, anglès, francès, espanyol, alemany, rus, japonès o holandès (màxim de 15 pàgines)
* o bé una revisió d’un text en català, anglès, francès, espanyol, alemany, rus, japonès o holandès (màxim de 40 pàgines).

1. Si us plau, inscriu-te aquí

2. Contesta els següents qüestionaris:

1. Coneixement de la política lingüística de la UAB
2. Actuacions en l’àmbit institucional i de gestió
3. Actuacions en l'àmbit de la docència
4. Actuacions en l’àmbit de l’acollida lingüística i cultural
5. Actuacions en l’àmbit de la recerca
6. Participació i comunicació

Per qualsevol dubte o suggeriment podeu enviar un correu a la secretaria tècnica del Pla de llengües: pla.llengues@uab.cat

 

 
+ INFO:

Benvinguts, benvingudes!
Enguany la UAB està desenvolupant el seu Pla de llengües, el document marc sobre política lingüística per al període 2007-2010. La redacció del Pla de llengües serà la culminació d’un projecte que s’està portant a terme en diverses fases i que té la voluntat d’implicar tota la comunitat universitària en la seva elaboració.
Podeu consultar la descripció de les fases i de les tasques realitzades i previstes de manera més detallada al web del Pla de llengües. En aquest espai hi trobareu tant la documentació corresponent al desenvolupament del procés i del Pla mateix (actualitat, documents de treball i calendari) com la documentació de referència (usos lingüístics a la UAB, experiències i polítiques lingüístiques d’altres universitats, documents sobre multilingüisme, l’EEES i llengua, etc.)
El fòrum virtual serà operatiu del 14 de novembre al 17 de desembre de 2007.

Finalment, el primer trimestre de 2008 se celebrarà una jornada per presentar el Pla de llengües a tota la comunitat universitària. Aquesta jornada comptarà amb la participació d’experts d’altres universitats europees que faran aportacions eminentment pràctiques pel que fa al desenvolupament de la política lingüística de les seves universitats.

MOLTES GRÀCIES PER PARTICIPAR-HI!