Procés participatiu per a definir les NECESSITATS I ESTRATÈGIES PER AVANÇAR EN LA COMPRA PÚBLICA RESPONSABLE  

 

El proper 31 d'octubre es celebra la jornada sobre ‘El poder de la compra pública per garantir el respecte als Drets Humans’  i us convidem a participar en aquest fòrum web per tal de poder orientar el debat i la deliberació durant la tercera part de la jornada. 

A continuació presentem diverses afirmacions agrupades en quatre temes i que han estat elaborades en base a les entrevistes realitzades a diverses persones relacionades amb la contractació pública.  

 

Temes: (feu clic a cada tema per participar i valorar les  afirmacions)

1. Context i situació general 

2. De la instrucció al plec

3. Com objectivar criteris subjectius

4. Seguiment del contracte 

 

Independentment de les preferències de taula en què us hagueu registrat, us demanem que contesteu tots les afirmacions de tots els temes per comptar amb un major nombre de visions i d’opinions.  

Cal que feu comentaris i aportacions dels diferents temes i afirmacions per tal de poder preparar i fer més operativa la sessió de debat presencial del 31 d'octubre. 

 

Com participar?

1. En aquesta consulta on-line podeu indicar el grau d'acord sobre cadascun dels ítems presentats per mitjà de la següent escala de colors:

verd Molt d'acord    verd A mitges    verd Gens d'acord   verd Ns/Nc

2. Podeu escriure comentaris i aportacions per a cada afirmació (argumentant les vostres valoracions) i comentar les valoracions o comentaris d’altres persones participants.

3. Al final, en el requadre comentaris generals, podeu afegir suggeriments i altres qüestions que no quedin recollides i que considereu rellevants.

4.Podeu veure els resultats de la participació en temps real, fent clic a Resultats, en el requadre blanc superior de la dreta.  

5. Podeu respondre fins el dia 29 d'octubre. 

Per qualsevol dubte tècnic, poseu-vos en contacte amb info@delibera.info