CONSULTA A COL·LECTIUS, ORGANITZACIONS I XARXES PER
ACORDAR UNA ACCIÓ COMUNA TRANSFORMADORA

.... PER FER REALITAT UN MÓN HABITABLE PER TOTHOM

 Castellà/ Anglès 

 

Tancament de la consulta ACT!2012: Próximament s’informarà dels resultats definitius

La consulta s’ha tancat oficialment a les 24h del dia 31 de maig en base a l’horari GMT-11 (zona del pacífic.  L’equip del Barcelona Consensus donará els resultats definitius una vegada verificats els criteris de participación. 

 

Per participar, cal donar-se d'alta
Si has oblidat la contrasenya, pots recuperar les dades
Si ja ets usuari/a, participa en la consulta

 

Una Acció Comuna Transformadora (ACT!) és una acció que té lloc en diferents països del món al mateix temps, en un període concret, que és realitzada per la ciutadania amb la implicació de col·lectius, organitzacions i xarxes d’arreu del món que han vibrat amb la crida “un altre món habitable per a tothom és possible”.  

El període d'aquesta consulta per acordar l'ACT! és del 9 al 31 de maig de 2012. La proposta que tingui més suports d'organitzacions esdevindrà l'ACT!2012.

Durant aquestes tres setmanes, cada organització pot indicar a quines 3 de les 8 accions candidates, està disposada a donar-hi suport, perquè creu que són les més adients, viables i adequades per tenir impacte global. També podeu expressar el grau de compromís que prendríeu per recolzar-les: implicació que va des de la simple difusió (mobilitzant les pròpies bases) fins a la coorganització (local, regional, sectorial). 

El procés per acordar una Acció Comuna Transformadora (ACT!) es va iniciar el 2011 amb l'obertura de la convocatòria de propostes fins a finals de març de 2012. Seguidament, s'ha fet una selecció d'aquelles propostes que complien els requisits necessaris per esdevenir una ACT! Finalment, un total de 8 propostes han estat les seleccionades per entrar en el procés d'acord.  

Participeu en la consulta: indiqueu el suport a un màxim de 3 accions i expresseu, si ho desitjeu (a comentaris), el nivell de compromís per recolzar-les.

- Com poden les organitzacionsparticipar en la consulta?

1. Per participar és necessari donar-se d'alta amb un nom d'usuari i contrasenya en aquest link: nou usuari.

2. Si ja esteu registrats, solament heu de posar el nom i la contrasenya en el requadre blau de la part superior dreta i així accediu a la consulta.

3. En aquesta consulta podeu indicar el grau de suport de les Accions Comunes Transformadores proposades per mitjà de la següent escala de colors:

verdMolt suport        verdA mitjes     verdCap suport    verdNs/Nc 

*Recordeu que  pot escollir un màxim de 3 vegades la opció "molt suport" 

 A comentaris podeu afegir el grau de compromís que donaríeu a les propostes.

4. En acabar, no oblideu fer clic a “Enviar formulari i tancar”.

 

 Moltes gràcies per la vostra participació!

 Manual d'ajuda de DELIBERAWEB