Pineda de Mar:

Validació de les propostes del Pla de Mobilitat Urbana


 

A través d'aquest fòrum us convidem a participar en la priorització de les propostes del Pla de Mobilitat Urbana de Pineda de Mar.

 

La informació exposada en aquest fòrum és el resultat del procés de diagnosi que es va realitzar amb la vostra col·laboració i servirà per nodrir i complementar aquesta primera proposta d'actuacions del PMU la qual podeu consultar a l’apartat de Transport i Mobilitat de la web municipal http://www.pinedademar.cat.

Tan sols recordar-vos que la tasca que feu responent el qüestionari és imprescindible per tal de definir les accions concretes que es proposen al Pla de Mobilitat Urbana de Pineda de Mar,  que té com a finalitat aconseguir un municipi més sostenible, segur i eficient, per així millorar la qualitat de vida dels seus habitants.

I us convidem a participar  al proper taller de participació el dissabte 12 de març a les 10 del matí a l'Auditori de "Can Comas", on es deliberarà sobre les propostes del Pla de Mobilitat Urbana.

Per a més informació tècnica i específica, podeu consultar els següents documents provisionals:

>>> Veure el document provisional dels mapes dels eixos (vianants,  bicicletes, transport públic…) del Pla de Mobilitat.

>>> Veure el document provisional de les propostes del Pla de Mobilitat.Instruccions per la participació virtual:

 

1. Us heu de registrar clicant a "Nou usuari" del menú de la dreta i donant un nom d'usuari, una contrasenya i un correu electrònic. Recordeu les dades per si voleu tornar a entrar en un altre moment.

2.   Cal que llegiu l’apartat “El Pla proposa...” de cada bloc per tal de comptar amb una petita visió objectiva de cada tema.

 

3.   Us demanem que us posicioneu respecte les vostres percepcions: podeu marcar, per a cada una de les frases, el color corresponent segons el vostre grau de prioritat:


 Molt prioritari     Menys prioritari         Poc prioritari         No ho sé


 

 

4.   Per tenir en compte les vostres aportacions després de cada bloc temàtic, podeu escriure les vostres aportacions, afegir aspectes que no surten al formulari i que creieu importants, etc. Els comentaris es posaran en comú en el proper taller de participació.

5. Quan acabeu de contestar tots els qüestionaris clicar "Enviar formulari i tancar".

6. Podeu respondre aquesta consulta fins el diumenge 6 de març.

 

Qualsevol dubte que tingueu amb el fòrum podeu contactar amb dani@delibera.info

 Moltes gràcies per la vostra participació!

 

 Per començar a omplir el formulari clica els següents blocs: