<<< Tornar al portal                                                                                                  >>> Anar al bloc 4

<<< Tornar al bloc 2

Us demanem que us posicioneu respecte les propostes que us proposem tot seguit, segons el vostre grau de prioritat.

EL PLA PROPOSA...


Una jerarquització viària, marcant quins són els vials principals, els distribuïdors i els locals (trànsit de veïns i veïnes). En consonància amb aquesta jerarquia, es proposen alguns canvis de sentit respecte de la situació actual, evitant el trànsit per les vies locals o veïnals. També es proposa ampliar la zona de trànsit pacificat, mitjançant la senyalització de zones 20 ó zones 30, a la vegada que es milloren les condicions de seguretat viària.

 

3.1 Redefinir la xarxa viària principal.
Comments (0)
3.2 Reordenar els sentits de circulació per tal de minimitzar el trànsit rodat en les vies locals (d’accés a l’habitatge).
Comments (0)
3.3 Obrir el carrer Jaume I fins a enllaçar amb al carrer Illes Canàries.
Comments (0)
3.4 Passar de dos a un sol sentit de circulació a diferents vials de Poblenou (pg. Diputació, av. Hispanitat, pg. Europa i av. Puerto Rico).
Comments (0)
3.5 Fomentar l’ús del cotxe compartit.
Comments (0)
3.6 Redactar un Pla Local de Seguretat Viària.
Comments (0)
3.7 Establir mesures per augmentar la seguretat a les cruïlles on coincideix la xarxa d’itineraris principals per a vianants i la xarxa viària bàsica.
Comments (0)
3.8 Estudiar la possibilitat de crear una rotonda entre el pg. d’Hortsavinyà i l’avinguda Montserrat (alçada pl. del Rei).
Comments (0)


General comments
There are no comments.


This forum has been assessed 8 times [Participate] [View the results for this forum]