VALOREM EL CONSENS QUE ENS MEREIX EL TEXT "QUI SOM - A QUÈ ASPIREM", PER AIXÒ:
1-MARCA EL GRAU D'ACORD QUE ET MEREIX CADA ÍTEM, CONSIDERANT EL VERD EL MÉS ALT GRAU D'ACORD I EL VERMELL EL MENYS :      . UTILITZA EL GRIS PER INDICAR QUE NO HO SAPS O NO HO ENTENS.
2- SI HO VOLS, ESCRIU ELS TEUS COMENTARIS A L'APARTAT DE COMENTARIS
3- CLICA ENVIAR FORMULARI
(Pots modificar qualsevol valoració clicant la icona )
EN ACABAR VALORA ELS ALTRES TEMES:

Missió 1
Nova-CIS És una associació ciutadana no governamental (ONG) i no partidària, independent i sense afany de lucre, nascuda el 1999 y amb seu central a Barcelona (Catalunya). Recull el bagatge de més de 30 anys d'experiència en promoure la innovació social, del seu equip impulsor. Realitza els projectes amb professionals i  col•laboradors voluntaris i compta amb el suport de subvencions públiques i aportacions privades. L’associació Nova està inscrita al Registre de la Generalitat de Catalunya amb el núm 23039/B.

Comments (0)
Missió 2
Nova-CIS promou la innovació social, amb estratègies noviolentes i participació deliberativa, per transformar un món estructuralment injust, insostenible i violent cap a un món habitable per a tothom.
Comments (2)
Missió 3
Entén la innovació social com un procés amb una metodologia, -que suscita, acull i promou la creativitat, l'originalitat, el pluralisme, el diàleg i la deliberació-, orientada a recollir, contrastar, difondre i experimentar propostes i experiències que ofereixin alternatives a vells i nous problemes i sistemes socials; problemes que necessiten ser repensats i que la innovació tecnològica o no ha resolt o complica.
Comments (2)
Missió 4
Nova-Cis vol promoure tant la reflexió crítica i l'elaboració de propostes, com les accions directes. Vol contribuir a l'aplicació de polítiques ciutadanes i públiques a favor de fer possible altres mons. Vol impulsar, per tant, programes i projectes d'anàlisi i de proposta, d'experimentació i d'acció, de transformació i de transició, de comunicació i de publicació orientats a la incidència social i política. 
Comments (4)
Missió 5
Es tracta de promoure la  innovació social, en col•laboració amb entitats i institucions, per tal d'enfortir la contribució a un món just, pacífic i sostenible. Alhora que es fan créixer les capacitats de les persones i dels moviments socials.
Comments (0)

AQUESTS SON ELS NOSTRES PRINCIPALS VALORS:

Innovació, Participació, Transparència, Deliberació, Compromís, Noviolència, Risc, Diàleg intercultural, Visió global, Enfocament estructural, Creativitat, Originalitat i Pluralisme.

Comments (1)

VALORS 1.- DEFINIM LA INNOVACIÓ:
Com a capacitat d’introduir, en la reflexió i en l’acció, aspectes nous, que no s’han tingut en compte fins ara, per poder millorar la realitat. Un dels trets que sempre ha caracteritzat Nova és l’aportació de mirades, objectius, estratègies, metodologies, accions, avaluacions i propostes noves, que suposin una alternativa de transformació social. Per aquesta raó estem atents a les aportacions emergents i disposats a suggerir-ne d’altres, amb l’anàlisi, la crítica i la contrastació.

Comments (2)
VALORS 2.- DEFINIM LA PARTICIPACIÓ:
Com a possibilitat de compartir amb altres i de prendre part –com a iguals- en les decisions col•lectives, més enllà dels propis plantejaments. En aquest sentit, Nova s’adhereix i participa als objectius comuns amb altres organitzacions, cercant sinèrgies; i ofereix la possibilitat de participació i d’adhesions a les seves propostes. A més a més la participació activa és la manera d’entendre i portar a la pràctica tant la gestió interna, com la dels projectes que lidera i/o proposa.
Comments (2)
VALORS 3.- DEFINIM LA TRANSPARÈNCIA:
Com a qualitat de manifestació, de deixar veure clarament, sense ambigüitats ni ocultament. Nova escolleix la transparència com a qualitat que caracteritza les intencions, els objectius, les propostes, les accions, les informacions i els comptes, no només de tots els seus programes i projectes, sinó també de totes les seves actuacions personals i col•lectives.
Comments (1)
A QUÈ ASPIREM: Visió 1
Nova-CIS aspira a ser un referent de la innovació social a Catalunya i arreu del món. Un viver que reculli  propostes i que les faci créixer a gran escala per fer un món habitable per a tothom.
Comments (1)
A QUÈ ASPIREM: Visió 2
També vol ser un espai de reflexió i d'acció d'una ciutadania activa que vol innovar per transformar el país i el món, d'una població insatisfeta que no vol restar passiva davant la percepció que les institucions convencionals no ofereixen les respostes a la velocitat que la crisi de la nostra societat i del món exigeixen.
Comments (0)


General comments
There are no comments.


This forum has been assessed 98 times [Participate] [View the results for this forum]