<<< Pàgina d'inici                                                                                                                 >>> Tema 3
 
A continuació fem una proposta d’afirmacions per tal de copsar la vostra percepció i valoració sobre els aspectes clau de la instrució al plec de la contractació pública.  
 
Recordeu que podeu indicar el vostre grau d'acord o desacord sobre cadascun dels ítems presentats a través de la següent escala de colors:
verd D'acord       verd A mitges     verd En desacord   verd Ns/Nc
 
Per argumentar les vostres valoracions, podeu escriure comentaris per a cada ítem i comentar les valoracions o comentaris d’altres persones participants.
 
Al final, en el requadre comentaris generals, podeu afegir suggeriments i altres qüestions que no quedin relfectides en el fórum i que considereu importants. 
 
Per veure els resultats en temps real, podeu clicar a Resultats (al requadre blanc de la dreta). 
1. Les instruccions o les guies de contractació han de ser com més clares possible en la proposta de clàusules i orientacions perquè les tècniques i tècnics que elaboren els plecs puguin introduir-les sense generar ambigüitats.

Comments (0)
2. En general, totes les clàusules socials i de drets humans són aplicables a tots els contractes.

Comments (0)
3. Algunes clàusules socials i de drets humans poden tenir l'efecte de, en la pràctica, dificultar la concurrència.


Comments (0)
4. La introducció de clàusules socials i de drets humans probablement crearà un augment en els preus dels oferents i encarirà la contractació pública.

Comments (1)
5. Les administracions compromeses amb el respecte dels drets humans a través de la contractació haurien d'incentivar la relació amb empreses que tinguin un model de responsabilitat social orientat a això, perquè és una manera de promoure la coherència de polítiques públiques a l'interior de la institució i cap a la ciutadania.
Comments (0)
<<< Pàgina d'inici                                                                                                        >>> Tema 3


General comments
There are no comments.

Any general comment?:This forum has been assessed 5 times [Participate] [View the results for this forum]